Uşak

Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş vurgusu: “Korkup kabul etmediler“

Uşak’ta partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Seçimlerde masaya aday olarak gösterdiği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a işaret ederek, "Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum.

Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş vurgusu: “Korkup kabul etmediler“

Uşak’ta partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Seçimlerde masaya aday olarak gösterdiği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a işaret ederek, "Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmediler" dedi. Akşener, Uşak Belediye Başkanlığı için partisinin adayı olarak Muhammet Gür’ü açıkladı.
Uşak’ta ilk olarak il teşkilatını ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artından da partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Her ilde tek olarak seçime girecekleri vurgusunda bulunan Akşener, "Buradan ilan ediyorum, benim fikrim, benim talimatım; tek başına giriyoruz, her yerde tek başına. Ankara’da da İstanbul’da da tek başına giriyoruz. Her ilçede tek başına giriyoruz. Bu işin sonunda ben başaracağımıza inanıyorum. Bunun sonucunda bu başarı hepimizindir, başarısızlık olduğu takdirde de benimdir. O sorumluluğu yerine getireceğim. Hepimiz ona göre çalışacağız. Eğer bedel ödememi istemiyorsanız çalışacaksın, alacaksın. Dolayısıyla hiç fikrimi söylememiştim, şimdi söylüyorum; İYİ Partinin Genel Başkanı olarak söylüyorum. Hadi bakalım parmak uzatanlar. Ben demiştim grupta, parmak sallayanların o parmaklarını teker teker kırarım diye. Dün yapılan bir televizyon programında yapılan konuşmalardan sonra gördüm ki dostumuz, müttefikimiz Türk milletidir” dedi.

"Millet istiyor diye iki arkadaşı götürdüm, onlar da korktu"
Meral Akşener, Genel Seçim öncesi altılı masaya iki tane isim önerdiğini fakat masadan kovulduğunu ifade ederek, “Saraçhane’ye ikinci kere gittim. Bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Ne yaptım, boynumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım. Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil milletin istediğini kabul etmediler. Dün benim için bir milattır. Bugüne kadar hiçbir siyasi partinin iç işlerine ahlaki olarak karışmadık. 30 yıllık siyasi hayatımda hiç bunu yapmadım. Kongre yaptılar, üstümüze kaldı. Bana ne kardeşim sizin kongrenizden. Kim kazanırsa kazansın. Çünkü biz onların müstemlekesi olmuşuz onların kafalarında, öyle bir dünya yok. Dün anlatılanlara baktığımda sözler veriliyor, insanlar istifa ettiriliyor. Bu bir savaş ilanıysa kabulümdür, can baş üstüne. Çok küçümsemişler bizi. Şimdi sağdan soldan herkesi birleştirmişiz. Ezeli düşman olanları bile kardeş olmuş durumda. Onlar hep, biz tek. Canımız sağ olsun, bakalım, görelim ne yapacağız. Ben de şu masanın üstüne kellemi koydum, ister tekme atın yere düşsün ister tekrar buraya koyun sizin elinizde, siz bilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Konuşmasının ardından Akşener, yerel seçimlerde İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı olarak Muhammet Gür’ü açıkladı. Kürsüye çıkan Gür, Uşak için yapmak istediklerini anlattı. Programın geriye kalan kısmı ise basına kapalı olan Bölge İstişare Toplantısı ile devam etti.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti
Bölgesel

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti

İyi Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Meral Akşener, Kürsüden son kez konuştu. İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi.

Olağanüstü kurultay günü! İYİ Parti'de 2 aday yarışıyor
Bölgesel

Olağanüstü kurultay günü! İYİ Parti'de 2 aday yarışıyor

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Seçim yarışı, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu arasında geçiyor. Meral Akşener, Genel başkan olarak son kez kürsüye çıkarak partililere veda etti.

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 
Yaşam

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 

31 mart 2024 pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi, İYİ Parti Muratpaşa Belediye meclis adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor.

İYİ Parti Bucak'tan Siyasi Tavır 'Mitinge Katılmayacağız!'
Bölgesel

İYİ Parti Bucak'tan Siyasi Tavır 'Mitinge Katılmayacağız!'

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak'ta her seçim öncesi gelenekselleşen seçim mitingine katılmama kararı aldı. Sebep olarak, bazı fabrika sahiplerinin çalışanlarına mitinge katılmaları için baskı yapması ve tehditlerde bulunması gösterildi.

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli
Yerel Yönetim

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Nusret Cömert: Hatay'ın Yeniden İnşası Siyaset Üstü Bir Konudur! - Haberler
Bölgesel

Nusret Cömert: Hatay'ın Yeniden İnşası Siyaset Üstü Bir Konudur! - Haberler

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nusret Cömert, depremde yıkılan şehrin yeniden inşası için yerel, ulusal ve uluslararası kaynakların kullanılacağı “Hatay Yeniden” vizyonunun kentin aydınlık yarınlarının habercisi olduğunu belirtti.