Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi’ndeki kursiyerler 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir program gerçekleştirdi.
Merkezefendi Belediyesi, büyüklerin sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve Alzheimer rahatsızlığına yakalanmalarını yavaşlatmak amacıyla hizmete açılan 1200 Evler Mahallesi’nde bulunan Aktif Yaş Alma Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel etkinlikler düzenlendi. Aktif Yaş Alma Merkezi’ndeki kursiyerler etkinlikler çerçevesinde öğretmenlere ses konseri gösterisi düzenledi. Gerçekleştirilen ses konserinin ardından öğretmenlere kursiyerler tarafından yazılan şiirler okundu.
Emekli öğretmen olan kursiyerlerden bazıları kürsüye çıkarak öğretmenlik hatıralarını paylaştı. Çeşitli ikramların da bulunduğu etkinlikte kurs hocalarına öğretmenler günü nedeniyle hediyeler verildi. Etkinliğin ardından kurs hocaları ve kursiyerlerle beraber toplu hatıra fotoğrafı çekildi. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)