Burdur / Bucak

Alaattin Mahallesi Emrullah Ünal’ı Bağrına Bastı!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Alaattin Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında

Alaattin Mahallesi Emrullah Ünal’ı Bağrına Bastı!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Alaattin Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısında “Başkan” gibi karşılandı. Başkan adayı Ünal’ı bağrına basan mahalle sakinlerinin coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, mahalle toplantıları kapsamında Alaattin Mahallesi sakinleri ile buluştu. Toplantıya Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İlçe Başkanı Serdar Besler, Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal,Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eryiğit, Seçim Koordinasyon sorumlusu Mehmet Akif Uğur, İlçe Koordinatörü Turan Yurduşen, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda sırasıyla İlçe Başkanı Serdar Besler, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik birer konuşma yaptı.

Mahalle sakinlerinin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, yaptığı konuşmada “Memleket İşi Gönül işi düsturuyla birleştirerek İnşallah güzel ilçemizi olduğu noktadan çok daha ileri noktalara taşımak arzusundayız. Terör ve teröristlerle kol kola girmiş kutsallarımıza hakaret eden zillet ittifakı karşısında Ak Partimize gönül vermiş siz değerli hemşehrilerimin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sandığa güçlü bir irade koyacağınıza yürekten inanıyorum.31 Mart tarihine kadar sizlerden çok çalışmanızı, bu duygu ve düşüncelerimizi ve Gönül Belediyeciliği anlayışımızı Memleket işi Gönül işi diyerek ulaşabildiğiniz kadar çok hemşehrimize ulaştırmanızı rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Ak Partide hizmet etmek bir bayrak yarışıdır.” diyen Başkan Ünal, “Önümüzdeki seçimler bayrağı devralan hizmete devam eder. Bucak 2 dönemdir Ak Parti Belediyeciliğinde. İnşallah önümüzdeki süreçte de Ak Parti Belediyeciliğinin devam etmesi için sizlerden destek ve dualarınızı bekliyoruz. Sizler yetki verdiğiniz takdirde Belediye Meclis adaylarımız ile birlikte Bucak’ımızı bir üst sınıfa çıkarmak için, daha refah, daha huzurlu, daha güvenli bir Bucak oluşturmak için canla başla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Bucak için hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Başkan adayı Ünal, “Peygamberimiz (s.a.v.) bir hadisinde insanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır, insanlara hizmet edendir buyuruyor. Biz de bu müjdeden nasibimizi almak için arkadaşlarımızla yollara çıktık. Sizlere hizmet etmek için bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz inşallah.”dedi.

Bucak’ın Ak Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra nasıl ilerleme kaydettiğini anlatan Başkan Adayı Ünal, “Ak Parti bugüne kadar ne yaptıysa sizler için, insanlık için yaptı. Bugünden sonra ne yapacaksa yine sizler için olacaktır. Ak Parti olarak hedefimiz çocuklarımıza, torunlarımıza güzel, yaşanabilir, huzurlu, güvenli bir şehir bırakabilmek. İnşallah bunu da önümüzdeki seçimlerde sizlerden gelen desteklerle yapmaya gayret edeceğiz. Bucak, Ak Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra ilçemiz neler kazandı hepimiz biliyoruz. Özellikle Toplu konutlarımız, devlet hastanemiz, Kahveler üst geçitler, İmam Hatip ortaokulu ve lise, Endüstri Meslek lisesi, Kız meslek Lisesi, Oğuzhan Ortaokulumuz, gençlik merkezimiz, kapalı pazar yerimiz ve benzer yatırımlar Ak Parti belediyeciliğinde ilçemize kazandırıldı. Yine Sağlık yüksek okulu, Emin Gülmez ortaokulu, Kredi Yurtlar Kurumu da inşaat süreci devam eden yatırımlarımız.”şeklinde konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı
Bölgesel

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı

Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı
Bölgesel

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

Başkan Ünal'dan Ata Sporuna Destek!
Bölgesel

Başkan Ünal'dan Ata Sporuna Destek!

Burdur Bucak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Emrullah Ünal ata sporumuz olan yağlı güreşe desteklerini sürdürüyor.

Bucak'ta Muhteşem Miting! Emrullah Ünal'a Coşkulu Destek!
Bölgesel

Bucak'ta Muhteşem Miting! Emrullah Ünal'a Coşkulu Destek!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal miting yaptığı sırada oluşan kalabalık ile gururlandı, Bucak halkına teşekkür etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Teşekkür!
Bölgesel

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Teşekkür!

Başkan Ünal Ramazan Ayı için Bucak Belediyesine destek olup merhum Abdullah Öner için iftar veren Öner ailesine teşekkür etti.