Antalya / Alanya

Alanya'da Güneşli Aralık Ayında deniz sefası

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3 Aralık 2022’de Dünyaca ünlü Kleopatra plajına gelen vatandaşlar güneşli havada denize girmenin tadını çıkardılar

Alanya'da Güneşli Aralık Ayında  deniz sefası

Antalya’nın Alanya ilçesinde vatandaşlar Aralık ayında hafta sonunda plaja gelerek denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.
Antalya’nın önemli turizm noktaları arasında yer alan ve yerleşik yabancıların yoğun olarak yaşadığı Alanya’da hafta sonu plajlarda yazdan kalma görüntüler ortaya çıktı. Sıcak havayı ve hafta sonunu fırsat bilen çoğunluğu yabancılar denizin ve güneşin tadını çıkarttı. Aralık ayına rağmen plajlardaki yoğunluk dron ile havadan görüntülendi. Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’na gelen vatandaşların kimi denize girerek güneşlenirken, kimi kumsalda oturarak vakit geçirdiği görüldü.
Plajda voleybol oynayanlarda dikkatlerden kaçmadı. Genellikle yabancıların denize ve plaja geldiğini belirten işletmeci Özkan Şimşek, “3 Aralık 2022’de güneşli bir havanın tadını çıkartıyoruz. Hava güneşli olduğu zamanlarda yerleşik yabancılar genellikle plaja geliyor. Dünyaca ünlü Kleopatra plajına gelen insanlar güneşli havayla harika bir gün yaşıyorlar. Havanın güneşli olduğu dönemlerde güzel bir yoğunluk oluyor. Yurt genelinde karlı havalar etkili olurken biz güneşli havanın tadını çıkartıyoruz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Serik'te kaza 17 yaşındaki sürücünün canını aldı
Bölgesel

Serik'te kaza 17 yaşındaki sürücünün canını aldı

Antalya’nın Serik ilçesinde beton direğe çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Antalya'da  otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada motosiklette bulunan baba ve oğlu yaralandı.

Antalya'da bisikletli yola savruldu, yaralandı
Bölgesel

Antalya'da bisikletli yola savruldu, yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobilin bisiklete çarpması sonucu bisikletten yola savrulan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Kepez’de gençler için gelecek kapısı aralandı
Bölgesel

Kepez’de gençler için gelecek kapısı aralandı

Kepez Belediyesi ile Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği (TÜRAB) arasında ortak hizmet projesi protokolü imzalandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu sosyal projemiz gençlere iş, aş, ekmek olacak” dedi.

Trafik kazasında bisikletli yaşlı adam ağır yaralandı
Bölgesel

Trafik kazasında bisikletli yaşlı adam ağır yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamyonetin bisiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 83 yaşındaki bisiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Evinde yangın çıkan kiracı gözyaşlarını tutamadı, itfaiye kontrol altına aldı
Bölgesel

Evinde yangın çıkan kiracı gözyaşlarını tutamadı, itfaiye kontrol altına aldı

Antalya’da ailesi ile birlikte kirada oturduğu evde yangın çıkan Şükriye Arıcı, gözyaşlarını tutamadı. Yatak odasında elektrikli battaniyeden çıktığı öğrenilen yangın diğer odalara sıçramadan hızlı müdahaleyle söndürüldü.