Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Asmaca Mahallesi'nde kaybolan 80 yaşlarında alzheimer hastası bulundu.
Alzheimer hastası Mehmet Yaman’ın kaybolduğu yönünde 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar yapıldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
AFAD tarafından yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, 1 dron, 1 araç ve 4 personelden oluşan ekip görevlendirilirken, Jandarma ekipleri ve arama kurtarma gönüllüleri de çalışmalara destek verdi. Yoğun arazi taramasının ardından kayıp vatandaş sağ olarak bulundu. Yapılan ilk kontrollerin ardından Mehmet Yaman güvenli bölgeye tahliye edildi ve sağlık ekiplerine teslim edildi.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)