Antalya / Alanya

Alanya'da kripto para gaspı iddiası

Alanya'da kripto para gaspı iddiasına 3 gözaltı

 Alanya'da kripto para gaspı iddiası

Antalya'nın Alanya ilçesinde kripro para işi yaban yabancı uyruklu şahsa silah zoru ile kendi hesaplarına 15 bin dolar kripto para aktarttığı ileri sürülen 3 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin evinde tahmini değeri 2.7 milyon Türk lirası olan 3 adet fiziki Bitcoin ve yüklü miktarda Türk lirası ile döviz ele geçirildi.
Alanya'ya tatile gelen yabancı uyruklu D.D., kripto para borsası işi yapan arkadaşlarıyla gittikleri yerde yabancı uyruklu 4 şahsın araçlarının yanına iki araçla gelerek önlerini kestiğini, şahıslardan birinin kendisini silah tehdidi ile araçtan zorla çıkartıp kendi araçlarına bindirdiğini ve kaçırıldığını söyledi. D.D., Mahmutlar Mahallesi'nde götürüldüğü yerde şahısların birilerinin işini engellediği bahanesi ile 30 bin dolar istediklerini, korktuğu için kripto olarak şahısların hesabına 15 bin dolar aktardığını, şahısların 1 adet fişek vererek 'Bunu hatıra olarak alın' dediklerini beyan ederek şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada olayı gerçekleştiren şüphelilerin yabancı uyruklu R.N., Z.G. ve A.A. olduğu belirlendi. Mahmutlar Mahallesi'nde yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 2 adet silah ve silahlara ait fişekler, 10 adet kartuş, 3 adet kesici alet, 1 adet hassas terazi, 1 adet sahte ikamet izin belgesi, 335 adet ayrı ayrı paketlenmiş sentetik ecza hap, 3 adet fiziki Bitcoin (tahmini değeri 2.7 milyon Türk lirası), yüklü miktarda Türk lirası ve döviz ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonu!
3. Sayfa

Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonu!

Bilecik’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te Terör Operasyonu! 1 Gözaltı
3. Sayfa

Gaziantep'te Terör Operasyonu! 1 Gözaltı

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik yapılan operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Artvin'de sınır kaçağı operasyonu
3. Sayfa

Artvin'de sınır kaçağı operasyonu

Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan bir kişi Artvin'de kulübede saklanırken kıskıvrak yakalandı.

5 ilde eş zamanlı operasyon
3. Sayfa

5 ilde eş zamanlı operasyon

Jandarma ekipleri tarafından Elazığ merkezli 5 ilde gerçekleştirilen nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de hesap hırsızlarına operasyon
3. Sayfa

İzmir'de hesap hırsızlarına operasyon

Oluşturdukları sahte internet siteleri üzerinden yanıltıcı ilanlarla vatandaşların kişisel verilerini temin ederek hesap açan ve yasa dışı bahis paralarını bu hesaplar üzerinden transfer eden şüphelilere yönelik İzmir merkezli 11 ildeki operasyonda gözaltına alınan 27 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Bodrum'da sahil güvenlik operasyonu
3. Sayfa

Bodrum'da sahil güvenlik operasyonu

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 47 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.