Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle birlikte Barlar Sokağı’nda motosiklet denetimi yaptı. Akşam saatlerinde trafiğe kapatılan bölgedeki park halinde bulunan motosikletler, polis gözetiminde çekici vasıtasıyla çekildi.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent disiplinini sağlamak için Barlar Sokağı’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube personeliyle ortak denetim gerçekleştirdi. Denetime, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ile 30 zabıta ve 20 polis katıldı. Yapılan uygulama neticesinde trafiğe kapalı alanda seyir veya park halinde bulunan 74 motosiklete İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından, 63 motosiklete de Zabıta Müdürlüğü ekiplerince cezai işlem uygulandı. Ayrıca 37 motosiklet ise çekiciyle bulundukları yerden kaldırıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)