Alanya’da orman yangınlarıyla ilgili asılsız paylaşım yapan sosyal medya fenomeni şahıs serbest bırakıldı
Antalya’nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili sosyal medyada asılsız ve provokatif paylaşımlarda bulunması nedeniyle gözaltına alınan şahıs, adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.
Alanya ilçesinde meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici nitelikte asılsız paylaşımlar yaptığı belirlenen T.Ö (33), Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla jandarma asayiş ekipleri tarafından takibe alınmıştı. Şüpheli, bugün Yaylakonak Mahallesi’nde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen T.Ö., adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. 
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)