Alanya Belediyesi, yol ve altyapı çalışmalarına Kestel ve Kargıcak Mahallesi’nde devam ediyor.
Alanya Belediyesi ekipleri, altyapı ve yol çalışmaları çerçevesinde başlattığı çalışmaya Kestel Mahallesi Fakülte Caddesi’nde devam ediyor. 2 bin kişilik Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdunun da bulunduğu bölgede yol çalışması yanı sıra altyapı ve istinat duvarı çalışması da yürütülüyor.
Alanya’nın her alanda çok hızlı bir gelişme içerisinde olduğuna vurgu yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Vatandaşlarımızın yol ve altyapı noktasında en iyi hizmetle buluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle kış aylarının yaklaşması ile altyapıya çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Şu an Alanya’nın her mahallesinde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.
Alanya Belediyesi, kentin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kaçak yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Kaçak yapılar, belediye ekiplerince bir bir yıkılıyor.
Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi’nde yapımı devam eden Gastronomi ve Aşevi projesi hızla yükseliyor. Başkan Adem Murat Yücel, çalışmaları yerinde inceledi.
Alanya’nın tescilli lezzeti Gülüklü Çorba, ‘21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’ kutlamaları kapsamında Ankara Beştepe Millet Bahçesi’nde düzenlenen yemekte kurulan sofraların vazgeçilmez lezzeti oldu.
Köpeklerin doğasına uygun ahşap malzemelerden oluşturulan park, daha yeşil bir kent oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi’nin yapımını tamamladığı "temalı’’ parklar grubunda yer aldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, S.S. Alanya Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in çocuklara hediyesi olan Alanya Uluslararası Çocuk Festivali'nin 5'incisi büyük bir coşkuyla gerçekleşirken,çocuklar tropikal meyve bahçelerini de inceledi.
Yorumlar (0)