Günün ilk antrenmanında iki grup halinde gerçekleştirilen çalışmanın saha bölümünde futbolcular dayanıklılık ve taktik ağırlıklı idman yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde kapsamlı performans testinden geçti. Atletik Performans Antrenörü Ali Can Sümbül eşliğinde futbolculara izokinetik kuvvet testi uygulandı. Gerçekleştirilen testler sonucunda oyuncuların kuvvet seviyeleri, bacak kuvvet asimetrileri ve olması muhtemel sakatlık risklerine ilişkin veriler elde edilirken, teknik ekibin bu sonuçlar doğrultusunda oyuncuların bireysel performans programlarını şekillendireceği öğrenildi.
Corendon Alanyaspor, Burdur kampındaki hazırlıklarını günün ilerleyen saatlerinde yapacağı akşam antrenmanıyla sürdürecek.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)