Antalya'da alev alev yanan gecekondudan geriye sadece tencere kaldı. Sahibinin evde olmadığı yangında komşular büyük üzüntü yaşadı.
Yangın, saat 00.30 sırasında Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5721 Sokak'taki Zülfiye Tosun'a ait müstakil evde çıktı. Evin bir odasından alevlerin çıkmaya başladığını gören komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ev sahibi Zülfiye Tosun'un evde olmaması nedeniyle komşular yangına kapıyı açıp müdahale edemedi. Evin çatılı olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü ve her odaya yayıldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla yangını tamamen söndürdü.
Yangında tüm eşyalar yandı ve ev kullanılamaz hale geldi. Yanan evden geriye dış kapı önündeki bir tencerenin kaldığı görüldü. Komşular evin yandığını il dışında olan Zülfiye Tosun'a bildirdi. Yanan evin önünde bekleyen komşular büyük üzüntü yaşarken, aileye yardım edilmesini istedi.
Yangının gece yarısı çıktığını belirten komşu Fatma Yazgan, "Patır patır sesler gelmeye başladı. Sanki tabanca mermisi atılıyor gibiydi. Dışarıya çıktık baktık evi alevler sarmaya başlamıştı. İtfaiyeyi aradık, geldiler sündürdüler ama her şey yandı. Dışarıda bir tencere var. Bu iki koltuk ve tencere dışarıdaydı. Her şey yandı. Ev sahibi burada değildi. Evini yanmış, görünce çok üzülecek. Ailemize yardım edilsin, evi yapılsın" dedi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)