Burdur’da çıkan arazi yangınında alevlerin arasında kalan kaplumbağa itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Yangın Gökçabağ köyünde meydana geldi. Köy içerisinde bulunan bir arazide henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle alevler yükseldi. Yangını görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.
Yangın esnasında alevlerin arasında kalan ve hafif şekilde yanan kaplumbağa itfaiye ekiplerinin dikkati sayesinde kurtarıldı. Alevlerin arasından çıkarılan kaplumbağayı itfaiye personeli soğuk su ile yıkayarak serinletti.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)