Saadet Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Ali Talayman Esnafla ve Vatandaşlarla Buluştu
Saadet Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Ali Talayman ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Güne NNC Medya'yı ziyaret ederek güne başladı. Talayman, burada NNC Medya İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu ile bir araya gelerek Bucak'a dair projelerini ve düşüncelerini paylaştı.
Daha sonra Süleyman Demirel Bulvarı esnafı ve Bucaklılar ile bir araya gelen Talayman, vatandaşlarla sohbet ederek gündeme ve seçime dair görüşlerini aldı. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Talayman, seçilmesi halinde Bucak'ı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi.
Talayman, Bucak'a dair projelerini şu şekilde sıraladı:
Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı: Tüm kararlar halkla birlikte alınacak.
Ekonomiyi canlandırmak: Yatırımlar teşvik edilecek, yeni iş imkanları yaratılacak.
Eğitim ve sağlık hizmetlerini iyileştirmek: Eğitimde ve sağlıkta ücretsiz ve kaliteli hizmet sunulacak.
Altyapı ve çevre düzenlemesi: Sokaklar ve parklar yenilenecek, altyapı çalışmaları tamamlanacak.
Sosyal ve kültürel faaliyetlere destek: Gençlere ve dezavantajlı gruplara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler desteklenecek.
Talayman, "Bucak'ı hak ettiği yere taşıyacağız." dedi ve Bucaklılardan destek istedi.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)