Denizli

Alkollü sürücü 2 gencin hayatını almıştı, tutuklandı

Denizli’de SUV araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada alkollü olduğu belirlenen SUV araç sürücüsü Hüseyin G., tutuklandı.

Alkollü sürücü 2 gencin hayatını almıştı, tutuklandı

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de SUV araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada alkollü olduğu belirlenen SUV araç sürücüsü Hüseyin G., tutuklandı.
Kaza, Merkezefendi ilçesi İzmir Bulvarı üst geçit üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arkasında bulunan arkadaşı Buse Nur Bostancı (17) ile bindiği motosikletiyle seyir halinde olan Fethi Berk (23), Hüseyin G. idaresindeki 48 AOL 432 plakalı SUV araç ile beton bariyer arasında sıkıştı. Kontrolden çıkan otomobil zikzaklar çizdikten sonra bariyerlere vurarak dururken, motosiklet sürücüsü Berk ise motosikletin havalanması ile üst geçitten metrelerce havalanarak yere düştü. Arkada bulunan Buse Nur Bostancı da sert bir şekilde yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı incelemede Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan Berk ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Sürücü 1,18 promil alkollü çıktı
Olay yerinde yapılan alkol testlerinde sürücü Hüseyin G.’nin 1.18 promil alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınan sürücü Hüseyin G., bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Burdur karayolunda kaza! Yolcu yaralandı
Bölgesel

Antalya Burdur karayolunda kaza! Yolcu yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan vatandaş yaralandı. Detaylar haberimizde...

Diyarbakır’da feci kaza; 7 kişi yaralandı
3. Sayfa

Diyarbakır’da feci kaza; 7 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Kayseri'de  kaçan sürücü yakalandı
3. Sayfa

Kayseri'de kaçan sürücü yakalandı

Kayseri'de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamadan kaçarak 1'i polis aracı olmak üzere 2 araca çarparak zarar veren şahıs takip sonucu yakalandı.

Şehit polis son yolculuğuna Afyonkarahisar'da uğurlanacak
Bölgesel

Şehit polis son yolculuğuna Afyonkarahisar'da uğurlanacak

Isparta’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada şehit olan polis memuru Yonuz Turan, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılacak törenin ardından Afyonkarahisar’da toprağa verilecek.

Bursa'da domuz kazası
3. Sayfa

Bursa'da domuz kazası

Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi mezarlık içinde meydana gelen trafik kazasında tır domuza çarptı. Kaza ucuz atlatılırken, domuz telef oldu.

Cuma pazarına yumurta satmaya gidiyorlardı! Kazada yaralandılar
Bölgesel

Cuma pazarına yumurta satmaya gidiyorlardı! Kazada yaralandılar

Burdur'un Ağlasun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yumurta satmaya giden karı koca 2 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...