Alkollü sürücü, 4 otomobili biçti: 2 yaralı Burdur merkez Armağan İlci Bulvarında direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü, park halindeki 4 otomobile çarparak, ağır hasar verdi.
Olay, dün gece saat 04.00 sularında meydana geldi. Armağan İlci Bulvarında 07 SAK 44 plakalı otomobiliyle seyreden alkollü sürücü B.P, direksiyon hakimiyetini kaybederek, savruldu. Savrulan otomobil, park halindeki 15 NP 880, 15 NB 002, 15 AS 552 ve 07 AAE 280 plakalı araçlara çarptı. Kaza sonucu Alkollü Sürücü B.P ve yanındaki arkadaşı Y.P, hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan alkollü sürücü B.P’ye trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten adli işlem başlatıldı.
Dün akşam meydana gelen kazada araçları maddi hasara uğrayan Şehit Babası Kemal Kandabaş büyük üzüntü yaşadı. Otomobilini yeni aldıklarını ifade eden Şehit Ailesi, üzüntüsünü dile getirdi. Ulu Camii Müezzini Halil Özer’in de otomobilinin hasar gördüğü öğrenildi.
Hayal GİRİŞİM çağdaşburdur.
Alkollü sürücü, 4 otomobili biçti: 2 yaralı
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)