Alman Futbol Takımı VfL Kirchheim Antalya'da Kamp Yaptı!

Almanya'dan VfL Kirchheim futbol takımı, Antalya Manavgat'ta kamp yaptı. U-19 ve U-17 takımları Sorkun'da kamp yaparken, Side Stadyumu'nda da hazırlık maçı yaptı.

Alman Futbol Takımı VfL Kirchheim Antalya'da Kamp Yaptı!

Akademisyen Kahraman Köktürk'ün öncülüğünde Antalya'nın turistik güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen kamp programlarına Almanya'dan gelen VfL Kirchheim takımı da katıldı. U-19 ve U-17 takımları, Side Stadyumu'nda gerçekleştirdikleri hazırlık maçları ve kamp sürecinden memnuniyetlerini dile getiriyor. 

Kahraman Köktürk Turizm İçin çalışıyor Kirchheim Takımı Kamp Yaptı

Akademisyen Kahraman Köktürk yurtdışından gelen gurbetçi takımlara Antalya ilini tanıtmaya devam ediyor Almanya'da futbol federasyonu altyapı antrenörleri arasında bulunan Evren Cebeci aracılığıyla Antalya da kamp programlarına devam ediyor. Yıllar önce okuduğu üniversiteden hocası olan Kahraman Köktürk ile bağlarını koparmayan ve EGM Management olarak Antalya da bu zamana kadar 9 kamp organize eden Evren Cebeci bu sefer de Almanya'dan takım getirdi.

VfL Kirchheim takımı Antalya Manavgat ilçesinde kamp yapmayı tercih etti. VFL Kirchheim U-19 ve U 17 takımları Sorkun tarafında kamp yaparken Side Stadyumunda da hazırlık maçı yaptı. VFL Kirchheim

U19 antrenörü Mehmet Ali Etli

U17 antrenörü Onur Hüseyin May

U15 antrenörü Taner Çekiç

Dustin Benjamin Munz Antalya da kamp yapmaktan ve organizasyondan memnun olduklarını söyleyerek gelecek yıllarda da gelebiliriz dedi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Güngör'den, maden kazasında yaralı olarak kurtulan işçiye ziyaret
Bölgesel

Başkan Güngör'den, maden kazasında yaralı olarak kurtulan işçiye ziyaret

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Acıpayam ilçesinde maden göçüğünde yaralı kurtarılan Rıfat Salman’ı ziyaret etti.

Tüm çabalara rağmen ambulans çağırılmasına izin vermedi ; hayatını kaybetti
3. Sayfa

Tüm çabalara rağmen ambulans çağırılmasına izin vermedi ; hayatını kaybetti

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Almanya’da yaşayan oğlu ile internet üzerinden konuştuğu sırada kalp krizi geçiren ve ambulans çağrılması talebini reddeden Almanya vatandaşı adam hayatını kaybetti.

Kayıp olan 5 turist bulundu
3. Sayfa

Kayıp olan 5 turist bulundu

Antalya’nın Demre ilçesi Likya yolunda kaybolan 3’ü çocuk 5 Alman turist, denizden ve havadan yapılan arama çalışması sonucu bulundu. Turistlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Turist  otel odasında ölü bulundu
3. Sayfa

Turist otel odasında ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan 4 yıldızlı otelde ailesiyle birlikte tatil yapmakta olan 66 yaşındaki Alman kadın, odasında ölü bulundu.

14 yaşında traktör için gitti, nasıl döndü
Yaşam

14 yaşında traktör için gitti, nasıl döndü

Çocukluktan beri hayalini kurduğu traktörü çiftçilik yapan ailesine alabilmek için 14 yaşında Almanya’ya giden Musa Kaya, 3 yıl önce Türkiye’ye fabrikatör olarak döndü.

Alman gençler Balıkesir'de
Etkinlik

Alman gençler Balıkesir'de

Almanya Balıkesirliler Derneği Gençlik Kolları Türkiye’ye 2. gezisini düzenledi. 33 genç ve dernek yöneticileri, otobüsle Edirne’ye ardından Çanakkale Şehitliğini rehber eşliğinde ziyaret etti. Daha sonrasında Balıkesir’e hareket eden kafile, Havran’lı Seyit Onbaşı’nın kabrini de ziyaret ederek kabri başında dua etti.