Bayburt

Alman turistler Bayburt'u çok sevdiler

Alman turistler Bayburt'a hayran kaldılar

Alman turistler Bayburt'u çok sevdiler

Almanya'dan bisikletleriyle yola çıkan, Türkiye'ye pedal çevirerek gelen 4 kafadar gezgin, gezi amaçlı geldikleri Bayburt'ta mola verdiler. Jannik Westerholz, Kai Gilbrich, Anna Arndt ve Karl Arndt isimli gençler, Bayburt'un doğasına, havasına, yemeklerine hayran kaldıklarını ifade ederek, Türkiye'nin birçok ilini gezeceklerini, buradan da Artvin'e doğrul yol alacaklarını söylediler.
Bayburt'un sakin, huzurlu, havasının temiz olduğunu kaydeden 23 yaşındaki Jannik Westerholz, bu nedenle Bayburt'u çok sevdiğini vurguladı. Bununla birlikte Türkiye'nin en büyük 3'üncü kalesi olan Bayburt Kalesinin görkemli haline hayran kaldığını sözlerine ekleyen Westerholz, gezi rotalarını tamamladıktan sonra Almanya'ya döneceklerini, başka tarihlerde arkadaşlarıyla birlikte yeniden Türkiye'ye geleceklerini, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ifade etti.
Şehir merkezinden bisikletleriyle geçen Alman turistlere meraklı gözlerle bakan Bayburtlular, "Bayburt'a hoş geldiniz, karnınız aç mı?" diyerek misafirperverlikliklerini gösterdiler. Gördükleri sevgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Alman turistler Bayburtlulara tercüman aracılığıyla teşekkür ederek, şükranlarını sundular. Türkiye'nin birçok ilinde insanların kendilerine sevgi gösterisinde bulunduğunu kaydeden, Westerholz, "Türkiye çok güzel, insanı çok misafirperver bizi gören herkes bizimle çok güzel ilgileniyor, hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.