Burdur / Bucak

Almış Olduğu Eğitimler Ve Uygulamış Olduğu Bilişsel Müdahale Sistemiyle Bucak’ta İlk ve Tek Psikolojik Danışmanlık Merkezi

-Çocuk, Ergen, Yetişkin Ve Aile Danışmanlığında Uzman Desteği - Psikolojik Danışman Şerife Nur Kadıoğlu, “Almış olduğum eğitimler ve uygulamış olduğum bilişsel müdahale sistemiyle Bucak’ta ki ilk ve tek psikolojik danışmanlık merkeziyiz” dedi.

Almış Olduğu Eğitimler Ve Uygulamış Olduğu Bilişsel Müdahale Sistemiyle Bucak’ta İlk ve Tek Psikolojik Danışmanlık Merkezi

-Çocuk, Ergen, Yetişkin Ve Aile Danışmanlığında Uzman Desteği

– Psikolojik Danışman Şerife Nur Kadıoğlu, “Almış olduğum eğitimler ve uygulamış olduğum bilişsel müdahale sistemiyle Bucak’ta ki ilk ve tek psikolojik danışmanlık merkeziyiz ” dedi.

Psikolojik ve Pedagojik hizmetlerden yararlanmak isteyen çocuk, ergen,yetişkin ve aile danışmanlığı hizmeti verdiklerini ifade eden Şerife Nur Kadıoğlu, “Merkezde psikolojik danışman Uzman Psikolojik Danışman Şeref Kadıoğlu ve şahsın hizmet verecektir.Antalya’da ki ofisimizden sonra bucakta da şube açarak hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Çocuk ve Ergen Danışmanlığında dikkat dağınıklığı, kaygı, öfke, öğrenme güçlüğü gibi problemlerle karşılaştıklarını ifade eden Şerife Nur Kadıoğlu, “Görüşmelerimden yola çıkarak daha çok, dikkat dağınıklığı, kaygı, öfke, öğrenme güçlüğü, neyi neden yaptığını anlayamama, problemi nasıl çözeceğini bilememesi, ebeveynlerle görüşmelerimiz de, zeki ama ders çalışmıyor,dalıp gitmesi,diğer odadan bir şey getir dediğimizde unutması veya başka bir şey getirmesi, masa başında ders çalışma süresinin çok kısa olması veya hiç ders çalışmaması gibi problemlerle karşılıyoruz” diye konuştu.

PASS TEORİSİ

Pass Teorisi hakkında bilgi veren Psikolojik Danışman Şerife Nur Kadıoğlu, “Bizim bir pass teorimiz var. Bu teori planlama, ardıllık, dikkat ve eş zamanlılık bilişsel işlemlerinden oluşmaktadır. Bu dört işlem öğrenmenin yapı taşlarını oluşturur. Hepsi birbirine bağlıdır.Fakat her birinin farklı görevi vardır.Örneğin Zihnimizin bir orkestra şefi vardır ve bu şefin komutları doğrultusunda doğru müzik aletiyle doğru sesi çıkarmaya çalışırız.Komutlar yetersiz ve yanlış geldiği zaman da zihnimizde bir kaos oluşur.Bizde devreye tam olarak bu noktada girmekteyiz. Akademik veya sosyal alanda problem yaşayan çocuğun sorununa yönelik yapılan değerlendirme sonucunda hangi alanda problem-tutarsızlık varsa o alana yönelik uygulama yapmaktayız” şeklinde konuştu.

CAS BİLİŞSEL DEĞERLENDİRME VEYA MOXO DİKKAT TESTİ

Bilişsel Müdahale öncesinde CAS Bilişsel Değerlendirme veya Moxo dikkat testi uyguladıklarını aktaran Psikolojik Danışman Şerife Nur Kadıoğlu, “Bilişsel Müdahale öncesinde çocuğa CAS Bilişsel Değerlendirme veya Moxo dikkat testi uygulamaktayız.Elde ettiğimiz değerlendirme sonucunda çocuğun yetersiz olduğu alt alanlarına yönelik zihin ve dikkat gelişimi programları uygulamaktayız. Bu programlar;PREP-PASS Bilişsel Müdahale Sistemi ,Attentioner Nörodikkat,Life Kinetik ve çocuğun ihtiyacına yönelik uzmanlarımızın hazırlamış olduğu materyallerden oluşmaktadır.Bunun yanında da daha sağlılıklı bireyler olmaları için çocuklara psikolojik sağlamlılık terapisi de uygulamaktayız. Almış olduğum eğitimler ve uygulamış olduğum bilişsel müdahale sistemiyle Bucak’ta ki ilk ve tek psikolojik danışmanlık merkeziyiz. Bucak için yenilikleri takip ediyor ve bireylere daha iyi destek olabilmek için çabalıyoruz. Hakkımız da daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.” açıklamasında bulundu.

Algı Psikoloji

Şerife Nur Kadıoğlu 0 543 370 45 48 Adres: Ada Plaza Bucak

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!
Tanıtım

Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!

Psikolog Muhammet Can Menteş tarafından Bucak'ta Psikolog-Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı. Merkezde, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş grubuna hitap eden profesyonel danışmanlık hizmetleri sunulacak.

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 03 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 03 Mayıs hava durumu

Burdur, Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova 03 Mayıs Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 03 Mayıs hava durumu raporu

Bucak'ta ev yangını! Alevler yükseliyor
Bölgesel

Bucak'ta ev yangını! Alevler yükseliyor

Burdur'un Bucak ilçesinde kısa bir süre çıkan ev yangını sonrasında ekipler seferber oldu. Yangın bölgesinden alevler yükseliyor.

Karbeyaz’da Dil ve Konuşma Terapisti! Konuşma ve Dil Bozuklukları İçin Çözüm
Bölgesel

Karbeyaz’da Dil ve Konuşma Terapisti! Konuşma ve Dil Bozuklukları İçin Çözüm

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde dil ve konuşma terapisti görev almaya başladı.

9. Burdur Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı! MAKÜ de standını açtı
Bölgesel

9. Burdur Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı! MAKÜ de standını açtı

Burdur 9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar kapsamında büyük ve küçükbaş hayvanlar için çiftlik ekipmanları, genetik alanındaki son yenilikler ve yem sektöründeki gelişmeler görücüye çıktı.

Minikler Alaattin Mahallesi'nde kahvaltıda buluştu
Bölgesel

Minikler Alaattin Mahallesi'nde kahvaltıda buluştu

Burdur'un Bucak ilçesi Alaattin Mahallesinde minikler kahvaltı etkinliğinde buluştu. Detaylar haberimizde...