Efeler Ligi’nin yeni ekiplerinden Altekma, orta oyuncu Bertuğ Öndeş’i kadrosuna kattı.
Bir yıl aradan sonra yeniden Efeler Ligi’ne geri dönen Altekma, kadro yapılandırma çalışmaları kapsamında orta oyuncu Bertuğ Öndeş’i kadrosuna kattı. Efeler Ligi tecrübesi olan 29 yaşında 2.02 boyundaki oyuncu; 2014-2019 yılları arasında Fenerbahçe, 2019-2021 yıllarında İnegöl Belediyespor, 2021-2023 yılları arasında Arkas Spor ve son olarak geçen sezon Alanya Belediyespor’da görev yaptı. Efeler Ligi’ni yakından tanıyan, milli takımda da görev yapan Bertuğ’un Altekma’ya büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Tendik, “Önemli bir ismi kadromuza dahil ettik. Bertuğ’dan beklentimiz yüksek ve bu beklentimizi karşılayacak kapasitede bir oyuncu. Kendisine Altekma Ailesine hoş geldin diyor, sakatlıktan uzak güzel bir sezon diliyoruz” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)