Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, Altınyayla Belediyesi tarafından 13 Temmuz 2025 Pazar günü düzenlenmesi planlanan konser etkinliklerinin ertelendiğini açıkladı.
Konserlerin iptal kararı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda alınırken, aynı gün düzenlenecek olan 34. Dirmil Yağlı Pehlivan Güreşleri planlandığı şekilde yapılacak.
MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün yaptığı açıklamada, " Altınyayla Belediyemizde bu hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan konser etkinlikleri, Liderimiz, Bilge Devlet Adamı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda uygun bir tarihe ERTELENMİŞTİR.
NOT: 13.07.2025 Pazar Günü Yapılacak 34.Yağlı Pehlivan Güreşleri aynı tarihte Dirmil Güreş sahasında yapılacaktır. Sadece Konserler iptal edilmiştir!
Bu karar; milletimizin birlik, beraberlik ve vakar duruşuna gölge düşürmemek, aziz şehitlerimizin hatırasına duyduğumuz derin saygının bir tezahürüdür.
???? Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak, bu süreçte milli değerlerimize sahip çıkmayı bir görev biliyor;
???? Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.
???????? Ruhları şad, mekânları cennet olsun.
Ne Mutlu Türk’üm Diyene! " ifadelerine yer verdi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)