Alanya Tropikal Meyve Üreticileri Birliği, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem’e tarım sektörüne sunduğu katkılar dolayısıyla onursal üyelik belgesi takdim etti. Başkan Erdem, "Tarım sektörü Alanya’mız için çok önemli. Desteklerimiz devam edecek" dedi.
Alanya Tropikal Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Ali Hüddoğlu ve yönetimi ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret etti. Başkan Hüddoğlu ziyarette, birlik adına onursal üyelik belgesini Başkan Erdem’e takdim etti. Ziyarette konuşan Başkan Hüddoğlu, "Eray Başkanımız tarım sektörüne ciddi destekler veriyor. Sektör temsilcileri olarak ne zaman bir desteğe ihtiyaç duysak, bizi geri çevirmiyor. Biz de birlik olarak kıymetli başkanımızı yaptığı destekler dolayısıyla onursal üye yaptık. Bugün de belgemizi teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem, ise tarım sektörünü her zaman desteklediklerini ifade ederek, "Alanya’mızın en önemli sektörlerinden birisi de tarım sektörüdür. Alanya’mız ekonomisi için her zaman elimizi taşın altına koymaktan sakınmadık. Bu kapsamda tarım sektörü için de elimizden gelen desteği verdik. Alanya’mızda tropikal meyve üretiminin de marka haline gelmesi için çalışıyoruz. Bugün de tropikal meyve üreticilerimizi odamıza ağırladık. Bizlere layık gördükleri onursal üyelik için de çok teşekkür ediyorum" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)