15. Yıla Özel Fırsat Günleri Görülmemiş İndirimleri ve Fırsat Günlerini Kaçırmayın

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmet veren Sesif Giyim, 15. yılına özel fırsat günleri ile karşınızda.

15. yılını müşterileri, takipçileri ve henüz SesifGiyim ile tanışmamış Bucak Halkı kutlayacak olan SesifGiyim, ilk günden bugüne en keyifli alışveriş keyfini sunmak için hizmet veriyor.

Tüm Bucaklı Kadınları 15. Yıl kutlaması için davet eden SesifGiyim, " 15 Yıldır Bucak'ta bayanlara özel ürünlerimizle kaliteli alışveriş keyfi sunmak için hizmet veriyoruz. Bizlerden alışveriş yaparak kalitesinden memnun kalan tüm müşterilerimiz ve henüz işyerimize uğramamış tüm bayanlarımız için fırsat günleri hazırladık. 15. Yılımıza özel hazırlamış olduğumuz fırsat günlerinde, müşterilerimiz kaliteli ürünlerimizi indirimli sunuyoruz. Bu indirim Bucak'ta görülmedi. Hazırlamış olduğumuz fırsat günleri ile kaliteli ürünlerimizi cazip fiyatlarla Bucaklı Kadınlarla buluşturuyoruz. Bu Fırsatı sakın kaçırmayın! Mağazamız tesettürlü veya açık tüm bayanlara hitap ediyor. İndirime ek bir de sürprizimiz var. 15.yıla özel bu fırsat günlerini altın çekilişimizle kutlayalım. Çekilişe katılın talihli kişi siz olun. Bol şanslar" ifadelerini kullandı.

19-20-21-22 Kasım aralarında geçerli fırsat günlerinde, Sesif Giyim'den 400 TL alışveriş yap, gram altın kazanma şansı yakala ve büyük indirim fırsatlarını kaçırmayın...

SESİF GİYİMTEL: 0 535 762 5526ADRES: Cumhuriyet Caddesi Jandarma Karşısı Bucak

Sesif GiyimFırsat GünleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.