Burdur

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Sesif Giyim, 18. yılını kutluyor. Mağazada yüzde 20'den yüzde 50'ye varan indirimler ve çekilişle gram altın kazanma şansı var.

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Sesif Giyim'de 18. Yıla Özel İndirimler ve Çekiliş

2005 yılından bu yana Burdur'da hizmet veren bir giyim mağazası Sesif Giyim, kuruluş yıl dönümünde kampanya başlattı. 18. yılını kutlayan Sesif Giyim, bu özel günde müşterilerine yüzde 20'den yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca, alışveriş yapanlar günün sonunda gram altın kazanma şansı kazanıyor.

23 Eylül akşamı canlı yayın eşliğinde yapılacak çekilişle iki kişiye gram altın hediye edilecek. Üçüncü ve dördüncü kişileri ise sürpriz hediyeler bekliyor.

Sesif Giyim'de çantadan spor kıyafetine, tesettür modern kıyafetlerden abiye çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Çocuk abiyeleri de mağazanın ürün çeşitleri arasında yer alıyor.

Sesif Giyim İşletme Sahibi Sevim Aktan, "18. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde müşterilerimize indirimler ve çekilişlerle sürprizler hazırladık. Tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Adres Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No :10 Sesif Giyim Sevim Aktan Ofis Park İş Merkezi Bucak / Burdur

Telefon:0535 762 55 26

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sesif Giyim'den yılsonu sürprizi
Tanıtım

Sesif Giyim'den yılsonu sürprizi

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Sesif Giyim, yılın son 2 gününe özel kampanya başlattı.

15. Yıla Özel Fırsat Günleri Görülmemiş İndirimleri ve Fırsat Günlerini Kaçırmayın
Tanıtım

15. Yıla Özel Fırsat Günleri Görülmemiş İndirimleri ve Fırsat Günlerini Kaçırmayın

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmet veren Sesif Giyim, 15. yılına özel fırsat günleri ile karşınızda.

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor
Tanıtım

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor

Diyetisyen Hasan Şen, yaz yaklaşırken bölgesel ve bütünsel incelmede kullanılabilen EMS, Andulasyon Terapi Sistemi ve Lenf Drenaj gibi yöntemlerde %25 indirim sunuyor. Ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için hemen randevu alın!

 Bucak'ta Dev Fırsat Günü! Buhara Home'da Altın Kazanma Şansı
Tanıtım

Bucak'ta Dev Fırsat Günü! Buhara Home'da Altın Kazanma Şansı

Buhara Home, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Bucak'ta dev bir fırsat günü düzenliyor. Her 500 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı kazanarak canlı yayında altın kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Başkan Ümit Alagöz'den, bayram jesti! Akaryakıtta indirim yaptı
Bölgesel

Başkan Ümit Alagöz'den, bayram jesti! Akaryakıtta indirim yaptı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara bayram jesti yaptı. Başkan Ümit Alagöz, belediye akaryakıt istasyonlarında akaryakıta indirim yaptı.

Sedef Butik İç Giyim'de Bayrama Özel İndirimler!
Tanıtım

Sedef Butik İç Giyim'de Bayrama Özel İndirimler!

Burdur Bucak'ta hizmet veren Sedef Butik İç Giyim, bayrama özel indirimlerle sizlere ürünlerini sunuyor. Sedef Butik İç Giyim'de bu bayram kampanyasını kaçırmayın....