4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Burdur Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Burdur Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Hayvanlara yönelik şiddetin önlenmesi, hayvanların yaşama kattığı değer, hayvan sevgisinin arttırılması, bakım çalışmalarının iyileştirilerek ve yaygınlaştırılarak sürdürülmesi gibi birçok konu hakkında Konferans Salonu’nda bilgilendirilen öğrenciler, okulun maskotu olan iki köpekle sevgi dolu ve eğlenceli vakit geçirdiler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban “Can dostlarımız bizler için oldukça değerli varlıklar. Onlara gözümüz gibi bakıp ilgilenmeli ve sevgimizi göstermeliyiz. Burdur Bahçeşehir Koleji’nde eğitim alan öğrencilerimize de bu sevgiyi aşılamak ve onları bu güzelliklerden mahrum etmemek için çaba içindeyiz. Can dostlarımıza daha iyi yaşam şartları sunacağımız bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Hayvanları Koruma GünüBahçeşehir KolejiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.