Adem Korkmaz canlı yayında ezberi bozdu yetmedi çalan telefonuna baktı

AK Parti Burdur 1. sıra adayı Adem Korkmaz Kanal15 televizyonunda yayınlanan “Burdur’un Nabzı” programına konuk oldu.

AK Parti 1. sıra adayı Adem Korkmaz Kanal15 televizyonunda yayınlanan “Burdur’un Nabzı” programına konuk oldu.

Kemer İlçesine bağlı Akören köyünden canlı olarak gerçekleştirilen televizyon programında gazetecilerin “8 yıl Burdur’da rektörlük yapan ve şimdi siyasete atılan Adem hocaya ulaşmak zor olur gibi bir algı var “bu konuda ne düşünüyorsunuz? sorusu üzerine

Korkmaz, gazetecilerden sosyal medya hesaplarından da paylaştığı görseli ekrana getirmelerini istedi.

Ekrana getirilen görselle Korkmaz, şahsına ait tek telefon numarasını (0542 575 62 67) “telefonumuz da gönlümüz de her zaman herkese açık” ifadesiyle paylaştı.

Korkmaz, “Tüm Burdurlu hemşirelerime cep telefonum açık hepsi bana ulaşabilir, WhatsApp hattım var. Facebook hesabım var. Yoğun olduğumuz bir sürecimiz olur. O an telefonunuza bakamayabilirsiniz. Birincisi mutlaka ben geri dönerim. İkincisi, WhatsApp’tan yazsınlar. Hem talepleri arşiv oluşturur bende hem de titizlikle bunları takip eder, mutlaka geri dönüşünü yaparım” dedi.

Korkmaz’a ait olan şahsi telefon numarasının televizyon ekranlarından paylaşılmasından sonra Burdur’un farklı bölgelerinde yaşayan bazı vatandaşlar canlı yayın sırasında Korkmaz’ı aradılar. Canlı yayında vatandaşlardan gelen aramalara anında cevap veren AK Parti Burdur 1. Sıra adayı Adem Korkmaz, program esnasında kendi telefonundan vatandaşlarla da kısa sohbetler yaptı.

 

Adem KorkmazAK Parti Burdur Milletvekili AdaylarıAK Parti Burdur Milletvekili AdayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.