Aden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'ta

Bucak'ta yepyeni bir gelinlik mağazası açıldı! Aden Gelinlik Dünyası, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla gelin adaylarının yeni gözdesi oluyor. Aden Gelinlik Dünyası'nda; gelinlik, damatlık, bindallı, abiye, nişanlık ve aksesuarlar bulabilirsiniz.

Bucak'ta düğün heyecanı yaşayanlar için yepyeni bir adres: Aden Gelinlik Dünyası!

24 yaşındaki Fatmanur Ozan Acar tarafından kurulan Aden Gelinlik Dünyası, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla Bucak'a yeni bir soluk getiriyor.

Aden Gelinlik Dünyası'nda Neler Var?

Gelinlik

Damatlık

Takım elbise

Bindallı

Abiye

Nişanlık

Aksesuarlar

Açılışa Özel Büyük İndirim!

Aden Gelinlik Dünyası'nın açılışına özel ilk 50 kişiye büyük bir indirim imkanı sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmayın!

Uygun Fiyatlar, Şık Tasarımlar

Fatmanur Ozan Acar, "Fiyatlarımız zaten en dip fiyatta ve açılışa özel değil sürekli devam edecek bir şey. Yüksek fiyatla gelmeyi düşünmüyoruz. Herkesin her şeye ulaşabilmesi için açtık bu mağazayı. Özellikle abiye ve elbiselerde güzel fiyatlarımız var. Fahiş fiyatları istemiyoruz. Vatandaşlarımızın kesinlikle buraya uğrayıp görmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bucak'ta Gelinlik Alışverişinin Yeni Adresi

İşletme Sahibi Fatmanur Ozan Acar'ın eşi Mustafa Acar ise "Sektörde yeniyiz. Bucaklıyız ve iddialıyız. Bucak'ın ihtiyacı olan gelinlik mağazasını inşallah gerçekleştirdik. Fiyatlarımızla ve şık tasarımlarımızla Bucak'a bir yenilik katmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımıza da devam edeceğiz." dedi.

Aden Gelinlik Dünyası'nı Ziyaret Edin!

Düğün hazırlıklarınızda size eşlik edecek Aden Gelinlik Dünyası'nı ziyaret ederek hayalinizdeki gelinliğe kavuşabilirsiniz.

Tel: 0 552 407 04 32

Adres : Yeni Mahalle Süleyman Demirel bulvarı No: 30 / A Bucak/Burdur

Aden Gelinlik DünyasıgelinlikdüğünTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.