Aden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'ta

Bucak'ta yepyeni bir gelinlik mağazası açıldı! Aden Gelinlik Dünyası, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla gelin adaylarının yeni gözdesi oluyor. Aden Gelinlik Dünyası'nda; gelinlik, damatlık, bindallı, abiye, nişanlık ve aksesuarlar bulabilirsiniz.

Aden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'ta

Bucak'ta düğün heyecanı yaşayanlar için yepyeni bir adres: Aden Gelinlik Dünyası!

24 yaşındaki Fatmanur Ozan Acar tarafından kurulan Aden Gelinlik Dünyası, geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla Bucak'a yeni bir soluk getiriyor.

Aden Gelinlik Dünyası'nda Neler Var?

Gelinlik

Damatlık

Takım elbise

Bindallı

Abiye

Nişanlık

Aksesuarlar

Açılışa Özel Büyük İndirim!

Aden Gelinlik Dünyası'nın açılışına özel ilk 50 kişiye büyük bir indirim imkanı sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmayın!

Uygun Fiyatlar, Şık Tasarımlar

Fatmanur Ozan Acar, "Fiyatlarımız zaten en dip fiyatta ve açılışa özel değil sürekli devam edecek bir şey. Yüksek fiyatla gelmeyi düşünmüyoruz. Herkesin her şeye ulaşabilmesi için açtık bu mağazayı. Özellikle abiye ve elbiselerde güzel fiyatlarımız var. Fahiş fiyatları istemiyoruz. Vatandaşlarımızın kesinlikle buraya uğrayıp görmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bucak'ta Gelinlik Alışverişinin Yeni Adresi

İşletme Sahibi Fatmanur Ozan Acar'ın eşi Mustafa Acar ise "Sektörde yeniyiz. Bucaklıyız ve iddialıyız. Bucak'ın ihtiyacı olan gelinlik mağazasını inşallah gerçekleştirdik. Fiyatlarımızla ve şık tasarımlarımızla Bucak'a bir yenilik katmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımıza da devam edeceğiz." dedi.

Aden Gelinlik Dünyası'nı Ziyaret Edin!

Düğün hazırlıklarınızda size eşlik edecek Aden Gelinlik Dünyası'nı ziyaret ederek hayalinizdeki gelinliğe kavuşabilirsiniz.

Tel: 0 552 407 04 32

Adres : Yeni Mahalle Süleyman Demirel bulvarı No: 30 / A Bucak/Burdur

Aden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'taAden Gelinlik Dünyası! Uygun Fiyatlı Şık Gelinlikler Bucak'ta

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Düğün Heyecanı Yaşayanlar Dikkat! Aden Gelinlik Dünyası Açıldı!
Bölgesel

Bucak'ta Düğün Heyecanı Yaşayanlar Dikkat! Aden Gelinlik Dünyası Açıldı!

Bucak'ta yepyeni bir gelinlik mağazası açıldı! Aden Gelinlik Dünyası'nda geniş ürün yelpazesi, cazip fiyatlar ve şık tasarımlar sizi bekliyor. Aden Gelinlik Dünyası'nda gelinlik, damatlık, bindallı, abiye, nişanlık ve aksesuarlar bulabilirsiniz.

Kahramanmaraş'ta bir kadın daha küllerinden doğdu
Yaşam

Kahramanmaraş'ta bir kadın daha küllerinden doğdu

Kahramanmaraş'ta 3 çocuk annesi kadın, mikrokredi desteği ile evinin çatısında kurduğu iş yerinde gelinlik ve abiye satışı yaparak geçimini sağlıyor.

Tır süren çiftin yüzleri güldüren düğünü
Etkinlik

Tır süren çiftin yüzleri güldüren düğünü

Ordu’da evlilik kararı veren Tanju Akdoğan ile Elif Felek, gelin araçları olarak 2 adet tırı süsledi. Akdoğan gibi kendisi de tır kullanan Felek, gelin arabası olarak süslenen tırın koltuğuna gelinlik ile binerek, salona gitti. Tırın direksiyonunda gelini görenler ise şaşırdı.

2 asır geçti , sandıktan çıktı , sergilendi
Yaşam

2 asır geçti , sandıktan çıktı , sergilendi

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Olgunlaşma Enstitüsüne Bodrumlu bir vatandaş tarafından bağışlanan 150-200 yıllık gelinlik, Enstitü’nün 184 yıllık binasının girişinde camekan içinde sergileniyor. Has ipekten yapılan gelinliğin üzerindeki nakış ve işlemeler ilk günkü gibi duruyor.

Sivas' ta dere kenarında gelinlik mezarlığı.
Yaşam

Sivas' ta dere kenarında gelinlik mezarlığı.

Sivas’ta Tavra deresi kenarına atılan çok sayıda gelinlik, görenleri hayrete düşürdü.

Antalya'da domates festivalinde duygusal anlar
Etkinlik

Antalya'da domates festivalinde duygusal anlar

Defilenin, bir başka özel unsurunu ise 300 yıllık Elmalı gelinliği oluşturdu. Detaylar haberimizde...