Adıyaman Çiğköfte Hizmetinizde %50 Hediye Kampanyasını kaçırmayın

Adıyaman Çiğköfte, Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Çiğköfte, Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Çiğköfte, Bucak Halkına hizmet vermeye başladı.

Burdur'un Bucak ilçesinde 15 Eylül Perşembe günü Cumhuriyet Caddesi üzerinde, Adıyaman Çiğköfte edilen duaların ve kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı.

Yapılan açılış merasimine Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve davetliler katıldı.

Açılışa özel 5 günlük %50 hediye çiğköfte kampanyasını kaçırmamak için hemen arayarak sipariş verebilirsiniz...

Açılış sonrasında konuşan İşletme Sahibi Zeki Şahin, " Bucak'ta bir işletme yeri açmak nasip oldu. Adıyaman Çiğ Köfte olarak 80'den fazla Isparta ve çevre illerde şubelerimiz bulunuyor. Bu işi de profesyonellikle yapıyor ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Çiğ köftelerimiz günlük olarak Isparta'dan geliyor. Yani tazelik konusunda hiçbir problemimiz olmuyor. Onun haricinde birçok çeşit içeceğimiz de bulunuyor. Alo paket hizmetimizin yanında Yemeksepeti getir ve Trendyol nokta com üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz. Açılışa özel 5 gün boyunca kg. alımlarında %50 hediye kampanyamız bulunuyor. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullanıyor.

ADIYAMAN ÇİĞKÖFTE BUCAK

İLETİŞİM : 0541 325 03 33 - 0248 325 03 33

ADRES: Oğuzhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 68 / B Bucak / Burdur

açılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.