AFAD’dan SAHRA Derneği üyelerine ilkyardım eğitimi

Bucak Belediyesi tarafından yapımı süren 3.Akaryakıt İstasyonu inşaat çalışmalarında sona doğru yaklaşılıyor. Kısa süre içinde açılacak olan akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, yüklenici firmadan teknik çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan ÜNAL …

Bucak Belediyesi tarafından yapımı süren 3.Akaryakıt İstasyonu inşaat çalışmalarında sona doğru yaklaşılıyor. Kısa süre içinde açılacak olan akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, yüklenici firmadan teknik çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan ÜNAL konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “28 yıldır akaryakıt istasyonu sektöründe Bucak Belediyesi BELPAŞ A.Ş olarak vatandaşların hizmetindeyiz. “LUKOİL VE EMOİL” olarak faaliyet göstermekteyiz. Şimdi de EMOİL istasyonumuzun, 2. şubesini Bucak’ta hizmete açmak için temel atma törenini gerçekleştirerek çalışmalara hız verdik. İstasyonumuz şekillenmeye başladı, inşallah Önümüzdeki günlerde yüklenici firma Akademi Petrol San. Tic. Ltd. Şti’ den teslim alıp, açılışını gerçekleştirip faaliyet göstermeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Saha çalışmalarına önem verdiklerini hatırlatan Başkan ÜNAL, “ Biliyorsunuz ki Saha çalışmalarına büyük önem veriyoruz, Bucak Belediyesi olarak, günlük ve haftalık belirlemiş olduğumuz çalışma programı kapsamında vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet götürmek için yoğun çaba harcıyoruz. İlçemiz de özellikle vatandaşların yararlanacağı kaliteli bir hizmet alanı oluşturmaya gayret ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Emrullah ÜnalAFADTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.