Ağlasun Dereköy'de Korku Dolu Anlar

Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Dereköy de dün gece saat 02.30 sularında H.A ya ait birbirine birleşik iki evde yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Ağlasun Dereköy de aynı mahalle ve sokakta bulunan birbirine birleşik iki evde çıkış nedeni henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine Ağlasun Belediyesine ait 3 itfaiye Ağlasun orman işletme şefliğine ait 1 arazöz çevre il ve ilçelerden de takviye itfaiye araçları ve ekipleri gelerek yangın söndürme çalışmalarına başladı.
Toplamda 6 itfaiye ve 12 personelin müdahalesi ile birbirine birleşik iki evde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Yangının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı birbirine birleşik iki evde kullanılamaz hale gelirken olayda ölen yada yaralanan kimsenin olmaması sevindirdi.

Dereköyağlasun ev yangınıağlasun yangınTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.