AK PARTİ BUCAK İLÇE YÖNETİMİ ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Yeni Başkan ve yönetimi belirlenen Bucak Ak Parti teşkilatı Yönetimi tanıtma ve halkı dinleme ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Yeni Başkan ve yönetimi belirlenen Bucak Ak Parti teşkilatı Yönetimi tanıtma ve halkı dinleme ziyaretlerini sürdürüyor.

25 aralık 2019 çarşamba günü NNC Haber merkezini Burdur Milletvekili Yasin Uğur Akparti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ziyaret ettiler.

Milletvekili Yasin Uğur ” Türkiye’nin aynası olarak Bucak ilçemizde faaliyetlerini tarafsız ve hızlı bir şekilde sürdüren NNC MEDYA ailesini ziyaret etmek ve yeni yönetimi yakından tanıtmak için buradayız,Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni Başkanımız Mustafa Oğuz ve yönetimi ile Bucak ilçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız ” dedi.

Başkan Mustafa Oğuz ” Geçmişten AK Parti yönetiminde bulunduğumuz için bir tecrübemiz var ama elbette bilmediğimiz öğreneceğimiz çok şeyde var , Partimizin bütünlüğü için her türlü görüşe ve çalışmaya hazırım, Bucak için Halkımız için Sn Vekillerimiz, Belediye Başkanımız ,parti teşkilatımız olarak çalışacağız NNC MEDYA da yeni yayın döneminde başarılar dileriz “dedi.

NNC MEDYA İbrahim Nanecioğlu Milletvekili Yasin Uğur,İlçe Başkanı Mustafa Oğuz’a ve yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ” Bucak Halkı hep iktidarı seçmiş çoğunluğu ona oy vermiş yani hizmet beklemiştir , Şansız bir dönem geçiren Bucak İlçemiz AK Parti iktidarından dolayısı ile sizlerden hizmet beklemektedir, Yeni Başkan Mustafa Oğuz ve Yönetimine görevlerinde başarılar dilerim ” dedi.

ak parti burdurziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.