AK PARTİ BURDUR AYASOFYA’NIN TEKRAR CAMİ OLMASIYLA LOKMA DAĞITTI

Ak Parti Burdur İl Başkanlığı, Ayasofya'nın cami olarak yeniden ibadete açılması kararı üzerine lokma dağıttı. Ak Parti Burdur İl Başkanlığı, Ayasofya’nın cami olarak yeniden ibadete açılması kararı üzerine lokma dağıttı.

Ak Parti Burdur İl Başkanlığı, Ayasofya’nın cami olarak yeniden ibadete açılması kararı üzerine lokma dağıttı.

Ak Parti Burdur İl Başkanlığı, Ayasofya’nın cami olarak yeniden ibadete açılması kararı üzerine lokma dağıttı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ‘’Ayasofya’nın ibadete açılması yıllardır ülkemizdeki her bir ferdinin beklediği bir karardı. Türkiye’nin içinde verilecek her hangi bir kararın sadece Türk yargısı ve Türk milletinin vermesi gereken bir karar ve yargı olduğunu bütün dünyaya bu gün tekrar ispat edilmiştir. Uzun süredir hasretle, muhabbetle, heyecanla beklenen bir şeydi ki bu günde bunun heyecanını görüyoruz.

Biz de şehrimizde onun anısına, onun hatırasına, onun sevgisine, onun şerefine halkımızla kucaklaşıyoruz. AKP İl teşkilatı olarak bu kararın üzerine lokma, dağıtıyoruz. İstanbul’daki heyecanı şehrimizde yaşamak istedik ve bunu da başardık” dedi.

bomba15

Ak Parti BurdurVolkan MengiAYASOFYATürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.