Ak Parti Burdur'da İl Başkanlığı için temayül yoklaması tamamlandı

Burdur Ak Parti İl Başkanının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasında 6 isim öne çıktı. Koordinatör vekiller 6 isimle dün görüşme yaptı.

Ak Parti Burdur İl Başkanının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasında 6 isim öne çıktı. Koordinatör vekiller 6 isimle dün görüşme yaptı.
Boşalan Burdur Ak Parti İl Başkanlığını belirlemek için dün Ak Parti İl Koordinatörü Ensar Topçu ve Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan Burdur’a geldi.
Partililere kimi başkan görmek istersiniz diyerek 3 isim yazmaları istenen İl, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları ile meclis üyeleri 3 er isim yazarak partide kurulan kutuya attı.
Bostan ve Topçu tarafından akşam saatlerinde partililerin belirlediği isimlerden 6 kişiyle görüşürken, Oylama sonrasında iki farklı bloğun oluştuğu gözlerden kaçmadı. İlk grupta Mustafa Özboyacı, Hüseyin Okan ve Hüseyin Büyükkeleş’in çıktığı, diğer grupta ise Zeliha Erdoğan Bağcı, Yunus Taşkesen ve Osman Karakaya’nın çıktığı görüldü.
Fazla zaman geçirmeden il başkanının atamasının gerçekleşeceği ve önümüzdeki günlerde 3 ismin Ankara’ya çağrılarak mülakata alınacağı öğrenildi. 

bomba15

Ak Parti Burdur Temayül YoklamasıAk Parti Burdur İl BaşkanlığıAk Parti BurdurTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.