AK Parti Burdur'dan milletvekili aday adayı olacak

Burdur'da seçim çalışmaların hareketlenmesi ile birlikte aday adayı olacak kişiler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine katılacak siyasi partiler, bir yandan ittifak çalışmaları ve cumhurbaşkanı adayı çalışmalarını yürütürken bir yandan da milletvekili aday adaylarının başvurularını almak için çalışma yapıyor.

Burdur Ak Parti'de Milletvekili aday adayı olmak isteyen bir çok önemli isim bu hafta içinde başvuru yapmaları bekleniyor.

Burdur Ak Parti'de milletvekiliği aday adaylığı için başvuru yapması beklenen isimlerden bir tanesi eski gençlik kolları başkanı Belkıs Can olması bekleniyor. Haber merkezimize gelen kulis bilgilere göre Belkıs Can Milletvekili aday adaylığı müracatı yapacak.

Can, Ak Parti siyasetinde il gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, sosyal politikalardan sorumlu başkan yardımıcığı daha sonrada il başkanlığı görevleriyle gençlik kollarında etkili çalışmalara imza attı. Belkıs Can, ayrıca Sivil Toplum Çalışmaları alanlarında Yeşilay Cemiyeti'nde ve İhh'da aktif görevlerde bulundu.

Belkıs Can kimdir?
1992 doğumlu olan Belkıs CAN ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini Burdur'da tamamladı. MAKÜ lisans Hemşire mezunu olan CAN Isparta SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde halk sağlığı alanında yüksek lisans yapmıştır. Halen Adnan Menderes Üniversitesi'nde Halk sağlığı alanında doktora eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda üniversite hastanesinde hemşire olarak görev yapmaktadır. 2013-2015 yılları arasında Ak Parti Burdur il gençlik kollarında yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yapan Can, 2016-2018 yılları arasında 2 yıl süreyle Ak Parti Burdur İl gençlik kolları başkanlığı görevinde bulundu. 2018 yılından itibaren ise bir dönem süreyle Ak Parti Burdur il yönetiminde görev yapan Can akademik çalışmalarına devam etmektedir.

AK Parti Burdur Milletvekili Aday AdayıBelkıs CanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.