AK Parti Burdur İl Başkanı Özboyacı’dan 3 önemli kuruma peş peşe ziyaret!

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası ve Burdur Barosu’nun yeni yönetimlerini ziyaret etti. Görüşmelerde Burdur’un ekonomik gelişimi, tarım, hayvancılık, ticaret ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası ve Burdur Barosu’nun yeni yönetimlerini ziyaret etti. Görüşmelerde Burdur’un ekonomik gelişimi, tarım, hayvancılık, ticaret ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Selim Özbey ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, seçim süreçlerini tamamlayarak göreve başlayan meslek odaları ve Burdur Barosu'nun yeni başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Burdur'da üç ayrı kurumu ziyaret eden AK Parti heyeti, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini iletirken, kentin gelişimine yönelik ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.

İlk Ziyaret BUTSO'ya: Ömer Semerci ve Mehmet Anık'a Tebrik

AK Parti heyeti, ziyaret programına Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ile başladı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ömer Semerci, Meclis Başkanlığına seçilen Mehmet Anık ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yeni yönetimi tebrik etti.

Görüşmede Burdur'un ticaret ve sanayi alanındaki gelişimi ile kent ekonomisinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Burdur'un ekonomik kalkınmasında iş dünyasının önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Özboyacı, kurumlar arasında kurulacak güçlü iletişimin şehrin geleceğine katkı sağlayacağını belirtti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Özboyacı, şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizin ekonomisine, ticaretine ve sanayisine katkı sunacak her adımda ortak akıl ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinde başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin."

Burdur Ticaret Borsası'nda Tarım ve Hayvancılık Konuşuldu

Heyetin bir sonraki durağı Burdur Ticaret Borsası oldu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve beraberindeki heyet, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Varol, Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yeni yönetimi tebrik eden Özboyacı, Burdur'un tarım ve hayvancılık alanındaki üretim kapasitesinin geliştirilmesi ve ticari faaliyetlerin desteklenmesi konularında değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede, üreticilerin desteklenmesi, tarım ve hayvancılık sektörlerinin güçlendirilmesi ve kent ekonomisine katkı sağlayacak projelerde kurumlar arası iş birliğinin sürdürülmesi üzerinde duruldu.

Özboyacı, ziyaretle ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Şehrimizin tarımına, hayvancılığına ve ticaretine değer katacak her çalışmada ortak akıl anlayışıyla destek olmaya devam edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinde başarılar diliyorum."

Burdur Barosu'nun Yeni Başkanı Zeki Ertuğ Akın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti heyeti, program kapsamında Burdur Barosu'nu da ziyaret etti.

Burdur Baro Başkanlığına seçilen Avukat Zeki Ertuğ Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yeni başkan ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Özboyacı, Baro Başkanı Akın ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek yeni dönemin Burdur ve hukuk camiası açısından hayırlı olmasını temenni etti.

Özboyacı: Burdur İçin Ortak Akılla Çalışmaya Devam Edeceğiz

Üç kurumun yeni yönetimleriyle gerçekleştirilen görüşmelerde, Burdur'un farklı alanlardaki gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar gündeme geldi.

Ticaret ve sanayiden tarım ve hayvancılığa, hukuk camiasından kurumlar arası ilişkilere kadar çeşitli konuların ele alındığı ziyaretlerde Özboyacı, ortak akıl ve iş birliği anlayışının önemini vurguladı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yeni görevlerine başlayan başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini yineleyerek Burdur'un kalkınmasına yönelik çalışmalarda iş birliğini sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret programı, kurum yöneticileriyle gerçekleştirilen görüşmelerin ardından tamamlandı.

AK Parti BurdurAK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa ÖzboyacıziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.