AK Parti Burdur İlçe Danışma Toplantıları Başladı

Merkez İlçe ve İlçelerde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Burdur İl Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi toplantılarını gerçekleştirmeye başladı.

Merkez İlçe ve İlçelerde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Burdur İl Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi toplantılarını gerçekleştirmeye başladı.

Merkez İlçe, Ağlasun, Bucak, Çeltikçi, Gölhisar, Tefenni ilçelerinde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İlçe Koordinatörü İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti teşkilatı Üyeleri katılım sağladı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkanı Mengi yaptığı konuşmada; ‘’ Düzenlediğimiz toplantımızda İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi Üyelerimiz, Köy ve Mahalle temsilcilerimiz ve Teşkilatımız ile görüşerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçe Danışma Meclis Toplantımızı büyük bir coşku içerisinde gerçekleştiriyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. AK Partimize gönül vermiş herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İl ve İlçelerimizde Hükümetimizin yatırımları aralıksız devam ediyor. Bunların hep birlikte yakından takipçisiyiz. Bu memlekete çivi bile çakmayanların eleştirilerine asla itibar etmeyin. Onlar sadece konuşacak AK Partimiz yapmaya devam edecek. Biz Burdur’umuz için çalışmalarımıza Milletvekillerimiz, Teşkilatımız ve Hükümetimiz ile birlikte aralıksız devam edeceğiz. AK Partimize gönül vermiş toplantılarımıza katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplantılarımız diğer ilçelerimizde de belirlenen takvim doğrultusunda devam edecek” dedi.

ak parti burdurmeclis toplantılarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.