AK PARTİ DEN İSTİFA EDİP İYİ PARTİ DEN ADAY OLDU

Gölhisar İYİ'lik Kervanına katılımlar sürüyor! Gölhisar'da yerel seçimler hareketli geçiyor .İlçenin güçlü isimlerinden Gazeteci İşadamı Bülent OKUNAKOL İYI PARTİ den aday olması ilçede dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Bugün secim ofisinde toplanan partiler yeni katılımları ve ilgenel …

Gölhisar İYİ’lik Kervanına katılımlar sürüyor!

Gölhisar’da yerel seçimler hareketli geçiyor .İlçenin güçlü isimlerinden Gazeteci İşadamı Bülent OKUNAKOL İYI PARTİ den aday olması ilçede dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Bugün secim ofisinde toplanan partiler yeni katılımları ve ilgenel meclis üyesi 1 ve 2 sıra adayları açıklandı.

İYİ PARTİ Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent OKUNAKOL yaptığı açıklamada

OKUNAKOL “Gölhisar Ak Parti Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa eden, hizmet ehli, çalışkanlığı ve yardımseverliği ile tanınan, Halil Yavuzer İYİ Parti ye katılarak, İl Genel Meclisi 1. sıra Adayımız oldu.

Emekli Astsubay, TSK bünyesinde vatanına hizmet noktasında birçok fedakarlıklar göstermiş, kahraman Türk subaylarından, sevilen sempatik ve mütevazi kişiliği ile bilinen Erkan Çatay; İYİ Parti saflarına katılarak, 2. Sıra İl Genel Meclisi Adayımız oldu.

Aramıza katılarak, bize güç katan iki mümtaz, Gölhisar Sevdalısı kardeşimize hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi

Medeniyet Yolunun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer

İşadamı BülentistifaTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.