AK PARTİ HEYETİ TEK TEK İNCELEDİ BİLGİ ALDI VEKİL ÖZÇELİK “YATIRIMLARIMIZI TAKİP EDİYORUZ”

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yapımı tamamlanmış ve halen inşaatı sürmekte olan yatırım merkezlerine giderek incelemelerde bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yapımı tamamlanmış ve halen inşaatı sürmekte olan yatırım merkezlerine giderek incelemelerde bulundu.

Yapılan yatırımları sürekli inceleyerek bir eksik sorun oluşmaması için her fırsatta onları görerek ve inceleyerek takipçisi olan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Askeriye Köyünde yapımı tamamlanmış ve faaliyete geçen ” ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNE” ziyarette bulundu.

Burdur Merkezde inşaatı süren 3500 kişilik spor salonunu,AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti il Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Okan ,İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve İl Başkan Yardımcıları ile incelemelerde bulundu. Şeker Fabrikasının Arsasından Özelleştirme İdaresinden,Özelleştirme Üst Kurulundan Alınan 10 Dönüm Arsaya yapılan Spor Salonunda, Antreman Salonları ile birçok spor dalındaki antreman İhtiyaçlarını karşılaması planlanan Spor salonu da yakından takip ediliyor.

Yapılan yatırımları görmezden gelip sorgusuz sualsiz bırakmayacaklarını belirten AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, “Burdurlu vatandaşlarımıza hizmet getirmek için durmayacağız çalışmaya devam edeceğiz. Faaliyete geçen “Engelsiz Yaşam Merkezini” Covid-19 salgınının ardından herkesin ziyaret etmesini öneririm. Hükümetimizin yaptırdığı bu müesseseyi gezmeye davet ediyorum. Başından sonuna arsasından, inşaatının tamamlanmasına kadar büyük emekler sarfedildi” ifadelerini kullandı.

ak parti burdurBayram Özçelikengelsiz yaşam merkeziTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.