Ak Parti Heyetinden NNC Medya’ya Ziyaret

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile birlikte.

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile birlikte; NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu ve Osman Nanecioğlu’na ziyarette bulundular.

Bucak Belediyesi’nin temel atma programı için Bucak’a gelen heyet, NNC Medya’yı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, ziyarette yaptığı açıklamada “NNC Medya, kurulduğu günden bu yana halkın haber alması için mesai merfumu gözetmeksizin Burdur’un tüm ilçelerinde ellerinden gelen çabayla haber yapmaya devam etmektedir. Biz de ilimize ait bir çok haberi NNC Medya’dan takip ediyoruz. Bu vesileyle de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik” ifadelerini kullandı.

NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu da ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

İbrahim NanecioğluAk PartiVolkan MengiNNC MedyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.