AK Parti Milletimizin Ta Kendisidir

"Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucu genel başkanı olduğu AK Parti'mizin, Türkiye siyasi tarihine damga vuran dolu dolu 19 yılı geride bıraktığı günümüzde, böylesine bir lider ve partiye sahip olmanın önemini daha iyi anlıyoruz.v

14 Ağustos 2001 yılında siyasi hayatına başlayan AK Parti, kurulduğu günden bu yana Türkiye'de icraatın ve kalkınmanın simgesi olmuş ve devlet ile milletin arasındaki engelleri kaldırmıştır. İcraatlarında milleti önceleyen ve 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket eden AK Parti'nin başarısı ve milletinin gönlünü kazanmasının ispatı, her seçimde elde ettiği yüksek oylar ile aradan geçen 19 yıllık iktidarıdır.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde kurulan partimizin kutlu hizmet yolculuğunda, Sırtını Türk milletine dayayan ve gücünü milletinden alan AK Parti hiç şüphesiz ki, bundan sonra da ürettiği hizmet ve projelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine ve dünya siyasetine yön vermeye devam edecektir. Artık her alanda güçlenen, kendine güvenen, dünya siyasetinde, Doğu Akdeniz’de ve Ortadoğu’da söz sahibi bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bu durumu korumak ve daha ileriye taşımak için bütün gücümüz ve imkânlarımızla birlikte mücadele etmeliyiz. Bu vesilelerle bugün 19. Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız AK Partimizde görev alan bütün dava arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok hassas bir dönemden geçtiğimiz bugünlerde tıpkı 19 yıl önce olduğu gibi; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilk günkü gibi; ak dava şuuru, heyecanı ve inancıyla yolumuza devam edeceğiz.

Mustafa OĞUZ

AK Parti Bucak İlçe Başkanı

Mustafa OğuzTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.