AK Parti Muratpaşa Kadın Kolları'nda yeni başkan! Gülay Bektaş atandı

AK Parti'nin Antalya Muratpaşa İlçesi'nde Kadın Kolları Başkanlığı'na Gülay Bektaş atandı. Bektaş, görevine başlamasıyla birlikte ilçedeki kadın kollarının daha da güçleneceğine inandığını belirtti.

AK Parti'nin Antalya Muratpaşa İlçesi'nde Kadın Kolları Başkanlığı'na Gülay Bektaş atanmıştır.

Bektaş, atama sonrasında yaptığı açıklamada, "Kıymetli dava arkadaşlarım: AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir'in tensipleri, İl Kadın Kolları Başkanımız Gülçin Özboz'un takdiri ile Muratpaşa Kadın Kolları Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Şahsım ve Muratpaşa için hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.

Bektaş, görevine başlamasıyla birlikte Muratpaşa ilçesindeki kadın kollarının daha da güçleneceğine inandığını belirtti. Atama kararının partisinin üst kademesi tarafından yapıldığını ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğini vurgulayan Bektaş, partisinin hedefleri doğrultusunda kadın kolları olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

AK PartiKadın Kolları başkanıGülay BektaşatamaTürkiyeAntalyaMuratpaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.