AK Parti'nin Gölhisar adayı belli oldu! Merkez 'Sertbaş'la yola devam dedi

AK Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti haftalardır beklenen Gölhisar Belediye Başkan adayını açıkladı. AK Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı İbrahim Sertbaş oldu. İbrahim Sertbaş kimdir? Detaylar haberimizde...

2019 yılında Burdur'un Gölhisar ilçesi Belediye Başkanı olarak seçilen İbrahim Sertbaş, 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı oldu.

Uzun zamandır herkes tarafından merak edilen soru bugün yapılan açıklamayla cevaplanmış oldu. İbrahim Sertbaş, yeni dönemde AK Parti'nin adayı olarak duyuruldu.

İbrahim Sertbaş kimdir?

1983 Yılında Gölhisar’da doğan Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş; İlk, Orta Ve Lise eğitimini Burdur'un Gölhisar ilçesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve İkinci üniversite olarak Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümünden mezun olan İbrahim Sertbaş, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Platformlarda kuruculuk ve yönetici pozisyonunda faaliyetlerde bulunmuştur.

Siyaset yaşamına Gölhisar ilçe teşkilatında Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayan İbrahim Sertbaş, Ak Parti Gölhisar İlçe Teşkilatında Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevlerinde bulundu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde % 41.14 oy alan Sertbaş, Gölhisar Belediye Başkanı seçilmiş ve halen Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. İbrahim Sertbaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Belediye Başkan adayı oldu.

İbrahim Sertbaşbelediye başkan adayıAK Parti31 Mart yerel seçimleriTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.