Ak Parti’nin Grup Açıklamasına, Akbulut’tan Cevap Geldi

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, AK Parti Belediye meclis üyelerinin açıklamalarına yazılı olarak açıklamada bulundu.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, AK Parti Belediye meclis üyelerinin açıklamalarına yazılı olarak açıklamada bulundu.

Akbulut açıklamasında: ” Belediyelerde meclis toplantılarını canlı yayınlıyor; tüm halkımız ile alınan kararları paylaşmaya çalışıyoruz.Aynı hassasiyeti İl genel Meclisi Toplantıları için de bekliyor; Başta sayın Valimiz ve İl Genel Meclisi Başkanı olmak üzere tüm sorumluları göreve davet ediyoruz. “ifadelerini kullandı.

işte İzzet Akbulut’un Açıklaması

Akp Belediye Meclis üyeleri aldıkları grup kararlarını basınla paylaşabilmişler çünkü Belediye Meclisi Gündemi yasa gereği meclis toplantısı öncesi kendilerine bildiriliyor.Her ne hikmetse İl genel meclisinde meclis üyelerimiz yasa gereği almaları gereken gündemi toplantı öncesi alamıyorlar ve bizler il genel meclisinde grup kararı alamıyoruz.Gündemin meclis üyelerimiz ile paylaşılmamasında bir kasıt olup olmadığını merak ediyor; alınan kararların halktan saklanmaya çalışıldığını düşünüyoruz.Bir diğer konu şeffaf belediyecilik gereğince partimizin kazandığı Belediyelerde meclis toplantılarını canlı yayınlıyor; tüm halkımız ile alınan kararları paylaşmaya çalışıyoruz.Aynı hassasiyeti İl genel Meclisi Toplantıları için de bekliyor; Başta sayın Valimiz ve İl Genel Meclisi Başkanı olmak üzere tüm sorumluları göreve davet ediyoruz.

cumhuriyet halk partisiAK Partiİzzet AkbulutTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.