Ak Partili Belediye Başkanları Bakan Murat Kurum’la Görüştüler

Burdur'un Ak Partili Belediye Başkanları Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

Burdur'un Ak Partili Belediye Başkanları Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik,Yasin Uğur, İl Başkanı Volkan Mengi,İl Başkan Yardımcıları Kaya Çelik ve Turan Yurduşen de hazır bulunurken, Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet SİPAHİ, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim SERTBAŞ, Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, Ağlasun Belediye Başkanı Ali ULUSOY ve Kemer Belediye Başkanı İsmail ÖZAY ve Karamanlı Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU’ndan oluşan heyet, Bakan Murat Kurum’a ilçelerinin istek ve taleplerini iletti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tüm ilçelerin istek ve taleplerini yerine getirmek için çalışma başlatacaklarını ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılacak çalışmaların önümüzdeki günlerde Ak Partili Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur tarafından açıklanacağını söyleyen Bakan Kurum, ilçelere müjdeler vereceklerini de sözlerine ekledi.

burdur ak partimurat kurumTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.