Burdur’da Yeni Sosyal Konut Hamlesi: 4 İlçede Yer Tespiti Başladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tüm Türkiye’de başlatılan Sosyal Konut Projeleri kapsamında Burdur’da yeni bir adım atılıyor. Proje kapsamında daha önce yer almayan Merkez, Ağlasun, Kemer ve Tefenni ilçelerinde yer belirleme çalışmaları resmen başladı.
Burdur AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, sosyal konut projesine ilişkin yaptığı açıklamada, çalışmaların Eylül ayı itibarıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bildirilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Ak Parti İl Başkanı Özboyacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, tüm Türkiye’de hayata geçirilecek Sosyal Konut Projeleri kapsamında, daha önce proje kapsamında yer almayan; Merkez, Ağlasun, Kemer ve Tefenni ilçelerimizde yer belirleme çalışmaları başlamıştır. Eylül ayı itibarıyla bu çalışmaların Bakanlığa bildirilmesi hedeflenmektedir. Bu yıl içerisinde dağıtımı yapılacak Sosyal Konut Projesi kapsamında, Burdur’umuza en yüksek sayıda konut kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Şehrimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ederiz.”
Burdur’da konut ihtiyacının karşılanması ve dar gelirli vatandaşların uygun koşullarla ev sahibi olmasının amaçlandığı proje kapsamında, şehrin dört bir yanında çalışmaların hız kazanması bekleniyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)