Akaryakıt zammıyla pompalar arızalandı

Akaryakıta gelen okkalı ÖTV zammının ardından, Burdur'un Bucak ilçesinde akaryakıt istasyonların birçoğu kepenk indirdi.

Akaryakıta gelen okkalı ÖTV zammının ardından, Burdur'un Bucak ilçesinde akaryakıt istasyonlarından biri hariç diğerleri kepenk indirdi.

Cumhurbaşkanı kararı ile ÖTV'ye getirilen zammın meblağ olarak yüksek olmasının ardından Bucak'taki birçok akaryakıt istasyonun pompaları aynı gece bozulurken, Mehmet Alp'e ait olan Petrol Ofisi vatandaşların akaryakıt ihtiyacını karşılıyor.

Zam gelince pompalar arızalandı

Cumhurbaşkanı kararının resmi gazetede yayımlanmasının ardından gelen zam sonrasında Bucak'ta akaryakıt istasyonlarının çoğunluğunda pompalar eş zamanlı arızalandı. 

Vekil, vatandaşın yanında!

Öte yandan AK Parti'den 2 dönem milletvekilliği yapan Mehmet Alp'e ait akaryakıt istasyonunda ise gelen vatandaşlar geri çevrilmiyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda yakıt verilirken, yanında götürmek için taşıma bidon vs. gibi eşyalara benzin kesinlikle verilmiyor.

akaryakıt zamzamTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.