Ali Babacan, TBMM’de 15 Temmuz Anma Törenine Katıldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Töreni’ne katıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Töreni’ne katıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra siyasi parti liderleri, milletvekilleri ve çok sayıda davetli iştirak etti.

DEVA Partisi Heyetiyle Törende Yer Aldı

TBMM Tören Salonu’nda düzenlenen anma programına DEVA Partisi milletvekilleriyle birlikte katılan Babacan, 15 Temmuz darbe girişiminin 10. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen resmi anma töreninde hazır bulundu.

Siyasi Parti liderleriyle Bir Araya Geldi

Anma töreni öncesinde Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici başta olmak üzere programa katılan siyasi parti temsilcileri ve davetlilerle bir süre sohbet etti.

Program, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenirken, devlet protokolü ile siyasi parti temsilcilerini aynı çatı altında buluşturdu.

deva partisi genel başkanı ali babacandeva partisi genel merkezi15 temmuz15 temmuz demokrasi ve milli birlik programıdeva burdurdeva bucakTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.