Ali Gün, aday adaylık başvurusunu yaptı!

Seçim süreci kapsamında İş İnsanı Ali Gün, AK Parti'den Bucak Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte AK Parti'de Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık süreci de devam ediyor.

Seçim süreci kapsamında İş İnsanı Ali Gün, AK Parti'den Bucak Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Aday adaylık başvurusunda bulunan İş İnsanı Ali Gün, yaptığı açıklamada, “Milletimizin teveccühünü kazanıp yerel yönetimlerde sorumluluk üstlenen partimiz mensubu Belediye Başkan adayımız ile halkımıza yapacağımız hizmet yolunda özverili, iyi niyetli ve gayretli çalışmalar sergilemek için Bucak Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.
Yolumuz, bahtımız açık olsun." dedi.

Ali Gün kimdir?

Ali Gün, 01 Ocak 1995 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bucak'ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Havacılık Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Türk Hava Yolları'nda 5 yıl görev yaptı. Daha sonra Bucak'ta Vestel Yetkili Bayisini açmış olup 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için müracaatta bulundu.

Ali Günbelediye meclisi adaylarıaday adaylıkbaşvuruTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.