Burdur'un Bucak ilçesinde, cömertliğiyle herkesin gönlünü kazanan Fatma Arıcan Teyze'ye destekler hız kesmeden devam ediyor. Hayatı boyunca kazandığı mal varlığını hiçbir karşılık beklemeden devletimize ve jandarmaya bağışlayan Fatma Teyze'nin ihtiyacı ilçedeki hayırseverlerin yardımıyla gündemde.
Fatma Teyze’nin evinde televizyon ihtiyacı olduğu öğrenen, Bucak’ta faaliyet gösteren Vestel İşletmesi’nin sahibi Ali Gün bu anlamlı hediyeyi Fatma Teyze’ye ulaştırarak onun yüzünü güldürdü.
Fatma Teyze, yaptığı bağışlarla sadece Bucak halkının değil, tüm Türkiye’nin takdirini topladı. Onun bu duyarlı hareketi, vatandaşlara da ışık oluyor.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)