Ali Orkun Ercengiz açıkladı! Burdur'a yeni cazibe merkezi geliyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çatalpınar mevkiinde bulunan Oto Tamirciler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çatalpınar mevkiinde bulunan Oto Tamirciler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Burdur Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda bölgeye yönelik planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, esnafların görüş ve talepleri de dinlendi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yeni Hizmet Binası, Eski Otogar alanı ve eski Fen işleri alanında hayata geçireceğimiz projemizle Burdur’umuza yakışan yeni bir cazibe merkezini hep birlikte oluşturacağız.

Bu kapsamda esnafımızla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Esnafımızın, yapılacak çalışmalarda yanımızda olduğunu görmek bizleri memnun etti.

Aynı zamanda hiçbir esnafımızın mağdur edilmemesi yönündeki hassasiyetlerini de dikkatle dinledik. Bizler de Burdur Belediyesi olarak; vatandaşlarımızın ve esnafımızın hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceğini, modern hizmet binası ve ticaret alanlarıyla şehrimize yeni bir yaşam ve düzenleme alanı kazandıracağımızın müjdesini paylaştık. Burdur’umuz için çalışmaya, üretmeye ve birlikte başarmaya devam ediyoruz.” dedi.

burdur belediyesioto tamirciler sitesi esnafıAli Orkun Ercengizburdur haberTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.